9911 Business

Just another SeoBureau site

Solar verlichting voor een schuur, bijgebouw of stal
Het juiste licht kiezen:
Er zijn tal van opties als u de binnenkant van een schuur of bijgebouw wilt verlichten, van de eenvoudige tot de iets meer gecompliceerde. Het kiezen van de juiste optie kan moeilijk zijn, maar met deze blogpost wordt het hopelijk een stuk eenvoudiger!

Waarom zonne-energie?

Ten eerste, laten we ervan uitgaan dat u een lange tuin heeft en dat het lastig zou zijn om netstroom naar de schuur (gebouw) te krijgen. Niet alleen moet u gaten boren door uw huis, u moet ook de kabel verbergen, wat veel graafwerk en (waarschijnlijk) een elektricien betekent. Dit alles is duur in zowel tijd als geld.
Solar is het tegenovergestelde van al het bovenstaande. Alle lampen die verkocht worden bij The Solar Centre hebben geen elektricien nodig om ze te installeren. Dit omvat de Geo Lighting Kits die zijn als een mini zonnepaneel array. Ook kost het u niets aan elektriciteit omdat het zelfvoorzienend is.

Evo 15 PIR-zaklamp op zonne-energie

Deze Evo 15 Solar PIR Utility Light heeft een groot vermogen voor een klein lampje. Het is eenvoudig te installeren met een slank zonnepaneel en clip-on stijl beugel. Het is bewegingsgevoelig, wat betekent dat wanneer u de deur opent (en zolang u binnen bereik bent: 2m – 6,5m) het licht aangaat en aanblijft zolang u binnen bent. Dit is de kleinste stalverlichting die we hebben en die ook als basis-veiligheidsverlichting kan worden gebruikt. (U kunt de sterkere veiligheidslampen in uw schuur gebruiken, maar dat is misschien een beetje overdreven als het maar om een klein gebied gaat!) Het is echter niet ontworpen om urenlang te branden, dus ik zou een andere lamp aanraden als u deze voor langere perioden wilt gebruiken.

Evo15 Solar PIR-hulplichtEvo15 Solar PIR-hulplicht

Dit lampje werkt niet overdag. Om het overdag te gebruiken moet u het laten denken dat het nacht is door de stekker van het zonnepaneel, dat een lux-sensor heeft, uit het stopcontact te halen. Dit is om te voorkomen dat het licht overdag werkt terwijl het zou moeten opladen. Veel mensen gebruiken dit als een eenvoudige veiligheidslamp, voor een lamp boven vuilnisbakken, of voor potten en schuren.

Tags:  Buitenverlichting zonne-energie  –  led tl buis